LiderHosting.net este furnizor autorizat de servicii de găzduire, web design, promovare şi tot ce poate fi numit generic „servicii de informatica şi internet”.

Achiziţiile pe acest sit se fac prin intermediul modalităţii de comandă. Activarea contului de găzduire se face în câteva ore de la comandă.

Serviciile activate se menţin timp de 10 zile. Dacă în acest interval nu se confirmă plata, administratorul serviciului îşi rezervă dreptul de a suspenda sau dezactiva serviciile comandate.

LiderHosting.net poate refuza comenzi sau clienţi pentru neplăţi anterioare, folosire abuzivă a serviciilor sau alte activităţi care contravin legislaţiei în domeniu.

LiderHosting.net îşi rezervă dreptul de a transmite datele clienţilor care nu onorează comenzile, efectuează abuzuri sau prestează activităţi neconforme cu legislaţia în vigoare etc.

Plata serviciilor se face pe baza facturii proforme primite prin e-mail. Confirmarea plăţii se transmite pe e-mail sau fax.

Nici un serviciu achiziţionat nu cuprinde obligaţia clientului de a continua colaborarea după expirarea perioadei plătite. Considerăm prin programul de fidelitate clienţi că este de datoria noastră să oferim clienţilor existenţi avantaje noi pentru continuarea colaborării.

LiderHosting.net răspunde de funcţionarea în bune condiţii a serviciilor şi produselor oferite. Răspunderea pentru conţinutul site-urilor clienţilor aparţine exclusiv acestora.

LiderHosting.net îşi rezervă dreptul de a schimba preţurile şi conţinutul pachetelor de servicii oferite în funcţie de cerinţele pieţei şi strategia de marketing aleasă. Serviciile deja plătite se vor păstra pe cât posibil până la expirarea perioadei contractuale sau se vor înlocui cu alte servicii cu facilităţi similare.

Pentru serviciile de găzduire, LiderHosting.net pune la dispoziţia utilizatorilor posibilitatea de a genera şi salva backup-ul conturilor prin accesarea opţiunii Backups din Control Panel.

LiderHosting.net are obligatia de a pastra în condiţii de securitate datele de acces ale clienţilor existenţi şi de a furniza aceste date numai persoanelor desemnate la înregistrare.

LiderHosting.net îşi rezervă dreptul de a suspenda serviciile clienţilor care abuzează de resursele alocate sau fac intervenţii nepermise care contravin legislatiei in vigoare. Site-urile, e-mail-urile sau fişierele care conţin viruşi sau alte inserări ce pot pune în pericol buna funcţionare a serviciilor celorlalţi clienţi vor fi imediat şterse, fără obligaţia de notificare prealabilă sau ulterioară.

LiderHosting.net nu permite trimiterea a mai mult de 100 de emailuri pe oră, tocmai pentru a preveni acţiuni eventuale de SPAM. Ne rezervăm dreptul să suspendăm sau chiar să închidem conturile care apelează la această metodă de promovare.

SPAM-UL este ILEGAL!!!

Dacă aveţi nevoie de asistenţă în promovarea site-ului dv., vă rugăm să ne contactaţi. NU apelaţi la SPAM! Amenda în România este minimum 5.000 lei.

Scripturile care trimit newsletter sau informări către utilizatori trebuie să fie conforme cu cerinţele antispam în vigoare, respectiv să trimită grupuri mici de emailuri în unităţi de timp rezonabile. NU folosiţi scripturi neverificate pentru e-mail. Vă pot aduce numai neplăceri.

Plata serviciilor se face prin Transfer Bancar sau mandat poştal. Pentru toate serviciile achiziţionate, LiderHosting.ro emite facturi fiscale care vor fi trimise clientului prin poştă. LiderHosting.ro oferă pentru toate serviciile factură fiscală perfect valabilă.

Administratorul LiderHosting.net este SC LIDER DESIGN SRL Reşiţa, Strada Sarmizegetusa.

Continuarea înregistrării reprezintă acceptul dv. pentru Termenii şi Condiţiile LiderHosting.net afişate mai sus.